Voorkom problemen

Een aquarium is in elke kamer een blikvanger. Of het nu in een woonkamer staat, een wachtzaal, een inkomshal of ergens anders.. Voor elke ruimte bestaat er een ideaal aquarium. Zelfs voor in een modern interieur zijn er modern uitziende aquaria.

Om een aquarium op te starten en in te richten is er echter wel wat kennis nodig. Daarnaast moet het ook onderhouden worden (water verversen, planten snoeien, vissen eten geven, waterwaarden in het oog houden. Dit kan ook veel tijd in beslag nemen, tijd die sommigen niet hebben.

Particulieren:

Als particulier kan het zijn dat je wel een aquarium wilt, maar niet goed weet hoe je ermee moet beginnen. Dan kan AQUA-RAINBOW helpen met de opstart.  Of je laat het aquarium eens in de maand  onderhouden. Je kan ook kiezen voor een volledige herinrichting van je bestaande aquarium.

Bedrijven:

Als bedrijf kan je kiezen voor een aquarium om het interieur van je vergaderkamer, je wachtkamer, je inkomshal, je zaal, .. op te fleuren en het net dat tikkeltje meer geeft. Ook zal het voor u klanten het ijs breken omdat de aandacht van de klant meteen op het aquarium gericht is!!

Vragen of meer informatie ontvangen?

Neem contact op